YRITYSIDEA

buy-aid:in YRITYSIDEA

Yrityksen taustalla on halu lyödä kaksi kärpästä samalla iskulla: perustaa menestyvä ja tunnustettu yritys ja samalla parantaa maailmaa. Tätä on buy aid.Yrityksen perustajilla Knud Mogensenilla ja Michael Meurs-Gerkenilla oli kokemusta puhelinpalvelualalta, ja he halusivat nostaa toimintaa korkeammalle tasolle. Tästä lähti ajatus toimia kaupallisen varainhankinnan puitteissa. Tämä on onnellisen tarinan alku, eikä loppua näy – vaan kaikkea muuta.

 

buy aid on tänä päivänä vakavarainen yritys, jossa työskentelee yli 130 sitoutunutta työntekijää. Työntekijöiden yhteisenä arvona on ”make a difference – be proud”, mutta saamme siitä myös voita leivän päälle.

 

Maailmassa on kasvava tarve löytää vaihtoehtoisia tapoja hankkia varoja humanitääriseen tarkoitukseen. Tämän takia yrityksemme konsepti on menestynyt. Onnistuimme tekemään totta vastuullisen yritystoiminnan käsitteestä. Tarjoamalla laatutuotteita, joiden eettinen profiili on kunnossa, olemme onnistuneet saamaan uskollisen asiakaskunnan. Tämä yli 200 000 yritysasiakkaan joukko haluaa tukea hyvää asiaa ostamalla hyviä tuotteita.

 

buy aid toimii nykyään kuudessa maassa, mutta mielestämme konseptimme ansaitsee menestyä vielä useammassakin paikassa apua tarvitsevien hyväksi. Vuonna 1996 buy aid kokosi 70 000 euroa humanitääriseen tarkoitukseen. Vuonna 2006 ylsimme 1.4 miljoonan euron lahjoitukseen ja tänä vuonna odotamme vuosittaisen lahjoitusmäärän vielä kasvavan.