Ideen bag buy aid

Vi tror på at alle mennesker grundlæggende gerne vil være med til at gøre en forskel. At alle gerne vil tage del i at hjælpe dem, som har brug for hjælp. Dette var baggrunden for de første spadestik til etableringen af virksomheden i 1996.


Filosofien og tankerne bag

Der er mange måder at tage et socialt ansvar på, og vores ide henvender sig konkret til virksomhederne. Store som små – gamle traditionelle erhverv, moderne high tech virksomheder – fra den lokale købmand til den internationale spiller. Vort budskab er enkelt ; ”alle kan gøre en forskel uden at det reelt giver en ekstra omkostning – og uden at det kræver en stor beslutning".

Vi tilbyder virksomheder at købe ”need to have ” produkter, som man alligevel står og skal købe ind. Men køber man dem hos buy aid, er man garanteret at minimum 10 % doneres til et godgørende formål. Det er en så enkel og ligefrem tanke, at man fristes til at spørge; ”Hvad skulle afholde mig fra at gøre det?”. Vi kalder dette coorporate fundraising.

Siden etableringen i 1996 har vi via telefonen præsenteret dette budskab for tusindvis af virksomheder og til dato er det lykkes os at indsamle over 100 millioner kroner til velgørenhed.  Det er vi stolte af. Vi ved at vi ikke kan rede verdenen, men vi ved at vi har gjort en forskel for en masse mennesker lokalt – som i den tredje verden. Dette er med til at berige vores dagligdag og giver mening hver dag vi går på arbejde.

Det at tage et ansvar er en global og en tidsløs tankegang, og en tanke som vi tror vil vinde endnu større indpas de kommende år.


buy aid ånden og kerneværdier

Hvad er det vigtigste i buy aid ? Svaret er enkelt ; de ansatte – det er dem der får tingene til at ske. I buy aid er vi en broget skare – aldersmæsigt, religion, race og holdninger – og heldigvis for det. Det giver os denne mangfoldighed som er vigtig for dagligdagen på et kontor. Det er med til at skabe buy aid ånden, en følelse af at vi står sammen som et team og at vi har et fælles mål. Mange af vores ansatte arbejder dag ud og dag ind med telefonen, som deres vigtigste redskab. Et arbejde som i traditionelle call centre ofte er ensbetydende med en kort levetid, men i buy aid har vi medarbejdere som har ydet dette arbejde i 6,8,10 ja 12 år. Langt hen af vejen skyldes det ”buy aid ånden”.

buy aid ånden går igen i vores kerneværdier. Kerneværdierne er vores omdrejningspunkt og det som i sidste ende binder virksomheden sammen på tværs af grænserne.

Grundlæggende drejer det sig om, at vi skal have lyst til at gå arbejde og gøre en indsats. Det er i hvert fald det , som har bragt os til der hvor vi står i dag. Og det som skal bringe os videre.