Knud citat

Banteay Srei

Banteay Srei

Donationer

Når du handler hos buy aid , køber du ikke bare en vare, men er samtidig med til at støtte en god sag. Vores koncept bygger på en unik men enkel kombination af indkøb og donation.  Uanset om du handler kontorartikler, kaffe, kildevand eller søde sager – så er du garanteret at minimum 10 % af prisen doneres til en humanitær organisation i Danmark. Vi samarbejder i dag i Danmark med Folkekirkens Nødhjælp, Forælderfonden , Dansk Epilepsiforening samt Patienthotellet Torshavn. Køber du eksempelvis kaffe hos buy aid , så er du med til at donere penge til det arbejde Folkekirkens Nødhjælp udfører for børn i den 3. verden. Vi påbegyndte dette arbejde i 1996 og har tidligere indsamlet midler til organisationerne Red Barnet, Børnecancerfonden samt Danske Hospitalsklovne. 

Vi har valgt at samarbejde med anerkendte organisationer, da vi tror på at de professionelle organisationer er den bedste garanti for, at de indsamlede penge bruges optimalt.  Dette er også anbefalingen fra organisationernes brancheorganisation – ISOBRO.

buy aid er etableret i de 4 nordiske lande samt Benelux landene samt Spanien. Vi samarbejder i Europa med over 20 hjælpe organisationer , organisationer som alle arbejder for at forbedre vilkårene for børn. Siden etableringen i 1996 til 2012 har vi totalt indsamlet over 100 millioner kroner.  

Vor afregning af de 10 % af prisen ( ex moms og fragt ) til organisationerne foretages kvartalsvis og donationen verificeres hvert år af revisionsfirmaet Deloitte. Overstiger indtjeningen hos buy aid Group på årsbasis den samlede donation, så udloddes 50 % det resterende overskud til de respektive organisationer. Således at buy aid aldrig kan opnå en fortjeneste, der overstiger den samlede donation. Til gengæld er organisationerne altid sikret 10 % af prisen uanset om buy aid har overskud eller underskud. Donation og nøgletal fremgår i øvrigt af hemmesiden og vores årsregnskaber er offentlig tilgængelige.


Figuren illustrerer det årlige (blokkene) + gennemsnitslige (grafen) donationstal som buy aid donerer.