Peter Larsen Koffie

 

Peter Larsen Kaffe’s passie voor koffie gaat meer dan 110 jaar terug in de tijd en het bedrijf is tegenwoordig één van de grootste leveranciers van hele koffiebonen. De onderneming heeft haar hoofdzetel en koffiebranderij in Viborg en heeft ongeveer 50 werknemers in dienst. Naast de productie van hele koffiebonen heeft het bedrijf een breed scala van gemalen koffie, instant koffie, koffie capsules, enz. – ook bevinden zich in het assortiment gecertificeerde koffies met een brede focus, zoals bijvoorbeeld UTZ Certified.

 

Zowel Peter Larsen Kaffe als hun klanten stellen grote eisen aan de kwaliteit van het product en de service. De belangrijkste punten in hun kwaliteitsdoelstelling zijn:

 

  • Steeds opnieuw producten verschaffen van hoge en constante kwaliteit
  • Dat hun producten altijd de verwachtingen en behoeften van de klant waarmaken
  • De productleveringen altijd gebeuren op de afgesproken plaats en tijd

 

Peter Larsen Kaffe bewaakt voortdurend de voedselveiligheid van hun producten door middel van constante controles en garandeert dat Peter Larsen kaffe producten zowel de eigen verwachtingen, die van hun klanten en de eisen van autoriteiten waarmaken.  Als koffiefabrikant volgt een sociale verantwoordelijkheid die ernstig moet worden genomen.  Dit geldt zowel in verband met het milieu, ten opzichte van medemensen als met betrekking tot een duurzaam gebruik van grondstoffen. Om te helpen om mondiale duurzaamheid te waarborgen zijn inspanningen gericht met betrekking tot MVO.  Duurzaamheid en goede voorwaarden voor leveranciers, werknemers en de samenleving moeten worden gewaarborgd van Boon tot Kop.

Lees  hier meer over ons Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen.