Prodir

Personality pens. Swiss made.

Siden 1970 har Prodir været førende på markedet for produktion og salg af personaliserede kuglepenne og det skyldes primært, at Prodir er tro mod deres værdier: Swiss made kvalitet, teknologi, design, holdbarhed og miljømæssig bæredygtighed.

Deres produktionsmæssige principper med fremstilling i Schweiz betyder høj kvalitet i alle detaljer og respekt for miljøet.

Således opnår Prodir en effektivitet og stræber mod en vedvarende research på området for design og teknologisk innovation. På den måde kan Prodir tilbyde os kunder en bred vifte af personaliserede logoer -, og reklamekuglepennen.

Prodir har et solidt virksomhedskoncept, der over tid har taget imod nye udfordringer. Virksomheden har 250 samarbejdspartnere i hele verden, syv europæiske afdelinger og en salgsafdeling i Moskva. Aktiviteter på verdensplan udføres med udgangspunkt i Schweiz i Canton Ticino og med garanti for en stærk identitet og en målrettet virksomhedspolitik: effektivitet og gennemsigtighed i målene ligesom i midlerne til at nå dem.

Det er ikke tilfældigt, at Prodir har valgt sloganet “Personality pens. Swiss made” til deres produkter. Et ægte og unikt mærke, som gør dem genkendelige overalt og som har gjort det muligt at indgå værdifulde samarbejder med blandt andet DesignworksUSA, som er en kreativ konsulentvirksomhed i BMW-koncernen.

En fordelagtig alliance, som har ført til nye tiltag i de seneste år og gjort det muligt for Prodir at opnå international anerkendelse, som den prestigefyldte “Promotional Gift Award”, takket være den innovative udvikling af kuglepennen ES1 og CS8 Pen-Book, som er en notesbog med plads til en kuglepen indeni.

Studier og research har medført samme innovative udvikling med lanceringen af nye produkter i 2012: fra den første Prodir kuglepen ES2 med metalclip til de elegante Paper Multitasking hæfter. Hos Prodir fortsætter udviklingen.

Yderligere interesseret i Prodir? Læs mere her

Læs Prodirs politik om etik og miljø her