Schneider

Hoe denkt Schneider

Schneider is een internationale producent van schrijfmateriaal. Hun producten worden gekenmerkt door kwaliteit, comfortabel schrijven en ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Hun producten zijn geen luxeproducten, maar solide, functionele en betrouwbare schrijfartikelen voor dagelijks gebruik. 

Het is Schneider's wens om iedereen de best mogelijke producten leveren voor dagelijks gebruik, wat op hetzelfde ogenblik ook een erg persoonlijke zaak is. 

Ze zijn zich bewust van de sociale en emotionele betekenis van typen in uw dagelijkse communicaties en zij willen de culturele erfenis bevorderen, zelfs in tijden van digitale vooruitgang. Aangezien elk idee de moeite waard is om op te schrijven. 

Het Schneider-merk is een synoniem voor een breed scala van het schrijfinstrumenten, gecombineerd met een "Made in Germany" kwaliteit met een duurzame productie en die geschikt zijn voor zeer uiteenlopende toepassingen thuis, op kantoor en op school.

 

Made in Germany

Schneider produceert uitsluitend in Duitsland- dit is zichtbaar op al hun schrijfinstrumenten.

 

Hun visie op kwaliteit

Kwaliteit alleen is geen doel op zich. Het is vooral de bedoeling is om functionele schrijfinstrumenten te ontwikkelen die gebruikers kunnen integreren in hun dagelijks leven – en om dit op een steeds comfortabelere wijze te kunnen doen. Daarom zijn ze constant bezig met technische innovaties, die de eigenschappen van hun producten verbeteren.

 

Schneider wil op elk ogenblik tijdens hun productieproces toezicht houden, zodat ze dit voortdurend kunnen blijven optimaliseren en de hoge kwaliteit van hun producten kunnen blijven garanderen. Daarom ontwikkelt en produceert Schneider uitsluitend in Duitsland, dit kan altijd worden gezien op de "Made in Germany" op al hun schrijfmateriaal.