Coca

 

Coca LYX  Chokladin perustivat vuonna 1999 Hugo ja Lone Niebuhr, vuonna 2007 yrityksen omistajiksi tulivat Peter Sörensen ja Karsten Storgaard, jotka myös omistavat yrityksen nykyisin. Yritys sijaitseeKoldingissa, josta  tuotteet  toimitetaan koko Scandinaviaan. 

Heidän päätuotteensa on luksussuklaa, jota myydään tuotemerkin Coca alla tai pakataan ja toimitetaan omilla tuotemerkeillä tai yritysten omilla logoilla varustettuina. He tietävät, että on tärkeää erottautua, joten he ovat aina avoimia uusille erikoisille ideoille. 

Suklaa valmistetaan luonnon omista raaka-aineista ja pakataan tilauksittain. Siksi voit olla varma suklaan tuoreudesta. Tuotteiden säilyvyys on yleensä 6-9 kk. 

Suklaa käsitellään alkuperäisohjeen mukaan ja kukin osa on käynyt läpi 8 eri työvaihetta ennen kuin se sulaa kielellä. 

Heidän marsipaanituotteensa valmistetaan Tanskassa omalla reseptillä. Tavarantoimittaja, joka on tunnettu korkeasta laadusta, mm. tunnetaan 77 % korkeasta kaakaopitoisuudesta. 

Mutta heillä on myös mahdollisuus toimittaa kaikki tsekkiläisestä erikoisoluesta, viineistä ja täysin Ekologisesta tuotelinjasta, joka ulottuu mehuista lakritsaan, makeisiin ja kookosmaitoon.

 

Heillä on n. 800 aktiivista asiakasta Tanskassa, lahjayrityksiä, hotelleja ja ravintoloita.