Global Notes

Global Notes on eräs maailman suurimpia liimalappujen ja vastaavien tuotteiden valmistajista. Global Notes:lla on yli 20 vuoden kokemus ko. tuotteiden valmistuksesta ja sillä on asiakkaita ympäri maailman. Siksi se on vahva ja luotettava kumppani. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä ja tuotantolaitoksensa sijaitsee  Pohjois-Saksassa tarjoten nopeita ja joustavia toimituksia. He ovat keskittyneet laatuun ja valitsevat  tarkasti paperit ja muiden raaka-aineet. Valmistuksessa käytetään

vesipohjaisia liimoja, joissa ei ole käytetty liuottimia. Lisäksi liimat testaaan heidän omassa laboratoriossaan, mikä takaa ympäristöystävälliset tuotteet. Koko tuotantoprosessin aikana käydään läpi tarkka tuotetestaus. 

Der Blaue Engel (Certifiering)

Kansainvälisenä yrityksenä ja paperituotteiden valmistajana keskitymme ekologiaan. Heidän itsekiinnittyvät  paperituotteensa on päällystetty erittäin laadukkaalla vesipohjaisella liimalla, jossa ei ole liuotinaineita. Heidän tuotteensa ovat sen vuoksi ympäristöystävällisiä ja niitä voidaan käyttää kierrä-tyksessä.- niillä on Blue Angel-sertifikaatti. Blue Angel on etikettien klassikko ja maailman vanhin tavaramerkki. Rationaalinen raaka-aineiden käyttö,  valmistus, tuotteen elinikä ja jätteidenkäsittely

kaikkiin näihin asioihin panostetaan . Tämä vaatii oletusta 100 % kierrätyspaperista, mikä on tehokkain tapa estää puiden kaatoa ja pelastaa metsämme. 

Water Based Glue (Certifiering)

Lupaus kuluttajalle ja ympäristölle. Laatu yhdessä ympäristöystävällisyyden kanssa asiakkaille ja luonnolle. Heidän liimansa testataan aina säännöllisesti heidän omassa laboratoriossaan. Liima on vesipohjaista ja se ei sisällä liuotinaineita.

 

Testimonial

"Global Notes is one of the largest manufacturers of sticky notes and related products in the world. With more than 20 years of experience and long-standing customers on all continents, Global Notes is a strong and reliable partner for sticky notes business. Since 2005 we have had a strong cooperation with buy aid , producing a variety of notes in collaboration with many NGOs.

We often get positive feedback from companies, who have seen our pads with the logo of a good cause, which bring added value to our business.  We are proud to be part in this fundraising activity, which goes hand in hand with our core values.

As a global company and manufacturer of paper products, we consider our focus on ecology.
To be an inalienable principle, our self-adhesive paper products are coated with excellent quality water based glue without solvents. Our products are therefore environmentally friendly in their production, use, right through to recycling that is certified with Blue Angel.

We look forward to take part in this partnership for many years to come"

Best regards

Andreas Härms. – Global Notes