Coca

 

COCA Luxury Chocolate blev grundlagt i 1999 af Hugo og Lone Niebuhr, i 2007 blev det overtaget af Peter Sørensen og Karsten Storgaard, som også ejer det i dag. Firmaet har til huse i Kolding, hvorfra produkterne distribueres fra, fordelt over hele Skandinavien. 

Deres hovedprodukt er luksus chokolade, som sælges under COCA navnet eller pakket og distribueret som, privat label/ virksomheders eget design. De ved, det er vigtigt at skille sig ud - derfor er de altid åbne for nye ideer, hvis du har specifikke ønsker…

Chokoladen produceres af naturens egne råvarer og pakkes efter bestilling. Derfor kan du være sikker på helt friske varer med holdbarhed på 6-9 måneder for de fleste af produkterne.

Chokoladen bliver forarbejdet efter originale opskrifter, og hvert enkelt stykke har været gennem op til 8 arbejdsprocesser, inden det smeltes på tungen.

Deres marcipanprodukter produceres i Danmark efter egen opskrift. Alle råvarer produceres af kvalitetssikre producenter i Belgien, Italien og Spanien. Leverandører der er kendt for høj kvalitet, der blandt andet udmærker sig ved et højt kakaoindhold på op til 77%.

De er dog også leveringsdygtige i alt fra tjekkiske special øl, til vin og en komplet fairtrade/økologisk linje af produkter, med alt fra juice til Lakrids , bolcher og kokosmælk.

COCA Chokolade beskæftiger 15 faste medarbejdere og har adgang til en fuld skalerbar kapacitet i og udenfor højsæsonen.

 De har ca. 800 aktive kunder i Danmark, fordelt over Gavevirksomheder, Detail og Hotel & Restaurant.