Chocolaterie Ickx

Historie

In de jaren zeventig is Chocolaterie Ickx opgericht. Er werd die jaren begonnen met de vervaardiging van exclusieve handwerkpralines en andere chocoladeproducten . . Deze smaakvolle producten groeiden in de loop der jaren uit tot een dusdanig succes, dat in 1982 een klein artisanaal atelier in Kapellen België werd geopend. Hiermee werd meteen de stap gezet naar een periode van grote uitbreiding en resulteerde uiteindelijk in de bouw van een compleet nieuwe fabriek in Essen België. Uiteindelijk heeft de organisatie zich onder leiding van Ed de Bruin ontwikkeld tot een innovatief en modern bedrijf. In 2005 wordt de leiding overgenomen door Bas Huurman, die deze positieve ontwikkelingen verder zal blijven stimuleren en sturen. 

Filosofie 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Chocolaterie Ickx. Daarom werken wij strikt conform een kwaliteitsborgingsysteem dat gebaseerd is op HACCP-principes. U kunt dus rekenen op een constant kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle HACCP-richtlijnen, de intern opgelegde kwaliteitseisen en de wetgeving op het gebied van voedingsmiddelen. Chocolaterie Ickx is tevens BRC Higher Level gecertificeerd. 

 Onze producten worden met een mix van diverse technieken en handwerk vervaardigd. De ingrediënten zijn uiteraard van zeer hoge kwaliteit. Wij willen u altijd verrassen met originele en exclusieve pralines en zijn daarom ambitieus in het ontwikkelen van nieuwe concepten. Om 'koploper' met unieke chocoladecollecties te kunnen blijven, vinden elk jaar aanpassingen en uitgebreide investeringen plaats.